Izola hoteli so odlična priložnost za oddih

S fantom sva se odločila, da greva nekam na dopust. Ker oba že zelo dolgo časa nisva videla morja, sva si to res zaželela. Fant je vso planiranje prepustil meni, povedal mi je le nekaj želja, ki jih ima. Oba sva se strinjala, da bi bila na slovenski obali.

Sedaj pa je bilo na meni, da najdem res primerno plažo, kjer ne bo veliko ljudi in kjer je res lepa plaža. Takoj sem pomislila na Izola. Se pravi do kraja sem prišla. Sedaj pa kje bomo bivali ta čas. Vedela sva, da ne želiva veliko delati, da nočeva ravno apartmaja, želiva biti blizu plaže in jedla bova nekje zunaj. Ko to združiš ti v glavo kapne hotel. Se pravi moram iskati Izola hoteli. Do sedaj sem veliko naredila. Potrebno je tudi planirati, kaj vse želimo videti, kje bomo preživljali čas in podobno.

Torej ko sem imela nek konkreten plan sem lahko začela iskati Izola hoteli, ki so v tistem obdobju prosti, ko sva midva na dopustu. Najti hotel sploh ni bil noben problem, res je bilo enostavno. Ko sem klicala hotel, je bilo osebje zelo prijazno, vse so mi lepo razložili in zelo hitro smo se zmenili kar rabimo. Pa je prišel ta čas ko sva šla z fantom na dopust. Najprej v Izola hoteli potem pa takoj v morje. Po morju, sva se še malo sončila in potem sva šla nazaj v hotel. Tam je bilo res lepo in super. Naslednje dni sva se kopala in spoznavala Izolo vsak dan bolj. Res je bilo lepo in super in nisva imela dobesedno nobenih pripomb.

Ko sva odhajala, so naju v hotelu prosili tudi za najino oceno in komentar in v knjigo sva lepo napisala same pohvale. Res sva bila zadovoljna in to bova definitivno tudi še ponovila, saj res nisva imela nobenih pripomb.

Izola hoteli so odlična priložnost za oddih

Scroll To Top