Danes so nepremičnine drage

Zavedati se moramo, da se trg nepremičnin spreminja, tako ima vsak čas svojo ceno. Največja težava nastane, ko si mlada družina želi stanovanje ali hišo in nima časa čakati. Tako pride do nepremičnine z krediti, če ji to le uspe. Res je drago in marsikatera mlada družina si tega ne more privoščiti. Še dobro, da imajo nekateri za seboj starše, ki jim pomagajo, ker tako pridejo do svojega doma. 

Kako lepo je videti mlado družino, ko je prišla do nepremičnine in uživa življenje. Vsaka mlada družina bi si zaslužila imeti svoj dom. Pri nas se trg spreminja in seveda so cene nepremičnin odvisne od tega, kje v Sloveniji se nepremičnine nahajajo. Če želiš priti do nepremičnine v Ljubljani ali na obali, to pomeni, da boš moral odšteti največ denarja, ker so na tem delu Slovenije nepremičnine najdražje. 

Danes so nepremičnine drage

TKo sem sam razmišljal, kako bi si ustvaril dom in prišel do nepremičnine, so mi pomagali starši. Najprej sem hotel kupiti majhno stanovanje, potem pa sem z pomočjo staršev prišel do novogradnje. Danes ne morem biti bolj srečen, kot sem. Včasih sem bil podnajemnik in se dobro spominjam, kako je to lahko grozno. Enostavno se zavedaš, da ni nič tvoje in se počutiš kot tujec. 

Sedaj imam svojo hišo in vidim, kako se nepremičnine dražijo. Še dobro, da sem gradil v časih, ko se je še dalo. Če bi moral graditi danes, ne vem, če bi imel tako veliko in lepo hišo, kot jo imam sedaj. Ponosen sem nase, da sem prišel do svoje nepremičnine.

Scroll To Top