Vinska fontana je lahko res romantičen zmenek

Fant se je nekega dne odločil, da me pelje na zmenek. Bil je zelo skrivnosten in mi ni povedal, kam greva. Ker sem se ravno preselila v Koper, mi je hotel malo razkazati Primorsko. Ko sva se peljala, mi do konca ni povedal kam greva. Potem pa sem videla, kaj je bilo in to je bila vinska fontana. Iz vinske fontane sem lepo videla cel Koper in zraven pila en deci vina. Bilo je res romantično, saj je rezerviral tudi mizo, za katera so se lahko usedla, občudovala Koper in zraven nekaj pojedla in spila.

Vinska fontana je lahko res romantičen zmenek

Vinska fontana je bila res odlična ideja, ki si jo je moj fant izmislil. Nisem si mislila da me bo kadarkoli peljal na tako romantičen zmenek. S tem me je res presenetil, saj je vinska fontana res perfekten zmenek.

Lepo sva prišla tja, vzela 2 kozarca, si nalila vino, se usedla za mizo in občudovala Koper. Tam sva bila tako dolgo, da sva videla še sončni zahod, kar je bilo pa res zelo romantično. Ko sem prišla domov, sem seveda poklicala mojo mamo in ji povedala, da sem videla vinsko fontano. Mama je rekla da je to res prečudovito in da je vinska fontana vsaj na slikah zelo lepa. Rekla sem ji, da je v živo še lepša. Ko je moj oče slišal za vinsko fontano je prosil mojega fanta, da kdaj pelje še njega. Vsi smo se zelo lepo nasmejali in moj fant je obljubil, da bo celo družino enkrat peljal tja.

In res je bilo tako. Moji starši so prišli na obisk k meni in moj fant jih je lepo odpeljal, da so videli vinsko fontano. Res so ostali brez besed in res jim je bilo zelo všeč. Videli so celoten Koper in pili so zelo dobro vino. Ko so šli nazaj domov, jim je to seveda ostala najbolj v spominu.

Scroll To Top