Sprostitev na terasi z Illy kavo

Včasih pride v življenju preveč stvari na enkrat in takrat je čas, da se ustavimo in umirimo. Tako je prišel čas tudi zame, da sem se odločila, da naredim korak nazaj. To pa sigurno ni pomenilo slabo zame, ker sem vedela, da bom ob Illy kavi na terasi stvari dobro premislila in tako lahko nadaljevala moje plane v prihodnosti. Dobro je, da se poznamo in da svojim čustvom dovolimo, da nam pomagajo odločati. Kako sem uživala ob Illy kavicah na terasi. Ker sem imela dve bližnje sosedi, ki smo se pogosto družile, so tudi one prihajale k meni na kavo. 

Sprostitev na terasi z Illy kavo

Tako smo znale klepetati več ur in uživati ob Illy kavi. Prihajale so k meni, ker sem imela dober Illy kavni aparat in jima je bila kava odličnega okusa. Sama pa sem človek, ki ima rada obiske, zelo rada postrežem in še lepše se počutim, ko vidim, da se imajo pri meni gostje lepo in da k meni radi pridejo. 

Življenje je eno samo in vsak se odloči, kako bo gledal nanj in kako bo živel. Dobro je, da vemo, kam gremo in kaj želimo doseči. Sama velikokrat dobim ideje ob pitju Illy kave, saj se v tistem trenutku počutim sproščeno in takrat pridejo odločitve, ki so sigurno tiste prave. 

Ja, tudi kakšen dober izziv sprejemem, kajti vedno bomo imeli izzive, le odvisno je, kako jih bomo sprejeli. Jaz jih lažje sprejmem ob Illy kavici, ker se dobro počutim. Če ne čez dan, pa lahko rečem, da je Illy kava moja jutranja rutina, ko imam božji mir, saj vsa družina še sladko spi. Še dobro, da sem jutranji človek in da se zjutraj rada vstanem. Lahko rečem, da so mi jutra najlepši del dneva. Obožujem jutra, mir in kavico Illy. To naredi moj dan lep in poln energije. 

Scroll To Top