Kako premagati raka, je seveda zelo pomembno vprašanje

Nekaj let nazaj sem imela seveda prijateljico, ki je ugotovila, da ima raka. Tega jo je bilo res zelo strah in ni vedela, kako točno bi se soočila s tem problemom. Vedela je, da jo čaka res zelo zahtevna pot, a hkrati ni vedela, kako naj se jo loti, saj se je počutila res zelo samo. Tudi mene je bilo res zelo strah, ko sem izvedela to novico in ko mi je vse skupaj povedala. Hotela sem ji na vsak način nekako pomagati in tako sem začela iskati ljudi, ki so morda že šli čas to ali pa so trenutno v isti situaciji kot maja prijatelj.

Seveda prvo vprašanje, ki sem si ga postavila, je bilo kako premagati raka in to je bilo tudi vprašanje, na katerega sem želela dobiti odgovor čim prej. Skupaj sva šle lepo na splet ter napisale, kako premagati raka. Kar naenkrat sva dobile zelo veliko odgovorov, hkrati pa tudi zelo veliko ljudi, ki so že šli čez to in pa tudi informacije od ljudi, ki so v tem. Prijateljici je takoj postalo lažje, saj je videla, da v tem seveda ni sama, hkrati pa je dobila tudi odgovor na vprašanje, kako premagati raka. Kar naenkrat je postala res zelo močna in bila je pripravljena na čisto vsaki korak, ki jo čaka in komaj je čakala, da gre skozi celotno zgodbo ter da jo lahko potem čez nekaj let nekomu pove.

Seveda smo bili vsi zelo veseli zanjo in komaj smo čakali, da gre skozi to zgodbo in da postane heroj za marsikoga, ki bo šel čez isto zgodbo kot ona. Kar naenkrat je dobila zelo veliko energije in začela se je seveda boriti s to boleznijo in na koncu je bila močnejša ženska, kot pa kadarkoli prej. Ravno zato smo bili vsi re zelo veseli zanjo in bili smo zelo ponosni nanjo, saj je premagala raka in hkrati je postala dosti bolj močna ženska kot je bila prej.

Kako premagati raka, je seveda zelo pomembno vprašanje

Scroll To Top