Igre na srečo – je imeti srečo naključje ali ne?

Ste rojeni pod srečno zvezdo? Kaj pomislite pri tem stavku? Sama pomislim, da nekomu gre vse po maslu, da se mu življenje odvija točno tako, kot si želi in da je srečen človek. Ali gre lahko nekomu po vse po sreči in ni srečen? To pa je drugo vprašanje. Mislim pa da bi lahko bilo tudi to. Zame igre na srečo predstavljajo točno to, ali ima človek srečo ali ne. Zame je sreča nekaj posebnega, kajti biti rojen pod srečno zvezdo, je res nekaj norega. Sama se imam za to, da mi v življenju lepo gre. Ne vem zakaj, ampak se imam za srečnega človeka, čeprav če pogledam nazaj, sem imela kar nekaj življenjskih preizkušenj. Nekako mi gre in sem srečna in tako tudi mislim.

Rada igram igre na srečo, ker verjamem vase, da me nekje čaka velika denarna sreča, kje pa ne vem. Čutim pa, da mi bo nekdo denar podaril. Ta občutek imam že od nekdaj in me spremlja že celo otroštvo. Zato so mi igre na srečo blizu. Spet pa ne igram veliko, le poskusim srečo in vidim, ali je to ta čas ali ne. Nikoli ne poskušam večkrat, ker verjamem v to, da če je pravi čas za srečo, pride takoj. 

Igre na srečo - je imeti srečo naključje ali ne?

Najraje imam neplanirane igre na srečo, ker verjamem da sreča ne more biti planirana. Tako je moje mišljenje in vem, da bom srečna še naprej. Tega občutka ne izgubim in srečna sem že, ker ga imam. Da pa ti igre na srečo dajo občutek upanja, pa je tudi veliko vredno. Kajti nekatere igre na srečo osrečujejo vsak teden, ker imajo upanje, da bodo zadeli. 

Pri meni ni tako, jaz igram igre na srečo po naključju, ko začutim in to je tisto pravo. Dobro je poskusiti igre na srečo, kajti nikoli ne veste, kje vas čaka sreča, da kdaj nekaj zadanete.

Scroll To Top